Omakotitalot

Omakotitalon jätevedet tulee käsitellä jätevesiasetuksen vaatimalla tavalla. Vaihtoehtoja jätevesien käsittelyyn löytyy kyllä, tärkeää on kuitenkin valita juuri parhaiten sinun tarpeitasi palveleva jätevesijärjestelmä

Löydä sinulle sopivin jätevesiratkaisu

Kaikki kiinteistön jätevedet

Kaikilla kiinteistön jätevesillä tarkoitetaan kodin kaikkia käyttövesiä. Näihin kuuluvat keittiö- ja pesuvesien lisäksi WC-vedet. Käyttöveden puhdistus vaatii tarpeen mukaisen jätevesijärjestelmän. Löydä sopivin jätevesijärjestelmä omakotitaloon ja ota yhteyttä lähimpään jätevesiasiantuntijaasi.

Lue lisää

Jätevesijärjestelmän saneeraus

Oletko päivittämässä omakotitalosi jätevesijärjestelmän jätevesiasetuksen mukaisesti? Tutustu vaihtoehtoihimme saneerauskohteisiin ja löydä sopivin jätevesijärjestelmä omakotitaloon

Lue lisää

WC-vesien käsittely

WC-vesiä kutsutaan myös kiinteistön mustiksi vesiksi. Oikeanlaisen jätevesijärjestelmän valinnassa on syytä huomioida etenkin kiinteistöllä syntyvien jätevesien määrä ja säiliön asennuspaikan rajoitteet.

Löydä sopivin vaihtoehto omakotitalon WC-vesien käsittelyyn ja ota yhteyttä jätevesiasiantuntijaasi.  

Lue lisää

Keittiö- ja pesuvesien käsittely

Lue lisää

Täydentävät tuotteet

Lue lisää

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, jos haluat lisätietoa jätevesijärjestelmistä, jätevesisuunnitelman tekemisestä tai jätevesien käsittelystä. Voit myös antaa meille palautetta tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Vastaamme mahdollisimman pian!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.