Kokemuksia jätevesijärjestelmistä

Jätevesijärjestelmämme ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Pidämme huolta jätevesijärjestelmiemme jatkuvasta kehitystyöstä, jota ylläpidämme säännöllisellä laadunvalvonnalla. Siksi myös kysymme mielellämme asiakkailtamme kokemuksia jätevesijärjestelmämme käytöstä. 

Olemme tutkineet BioKem- panospuhdistamoidemme toimivuutta ja puhdistustehoa monissa koekohteissamme jo vuodesta 2003 lähtien. Näin varmistamme, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina parhaat jätevesijärjestelmät.

Keräsimme asiakkaidemme kokemuksia jätevesijärjestelmistä luettavaksesi. 

Anne Woivalin, Kangasalan Ruutana:

Koirat ja hevonen kuuluvat ruutanalaisen eläinlääkäri Anne Woivalinin perheen arkeen ja asuinpaikkakin on vähän pääväylistä sivussa.

Vain hiljainen hurina ja pieni vihreänharmaa laatikko kukkapenkin keskellä kertovat, että tässäkin talossa ovat jätevesiasiat kunnossa, vaikka kunnallinen viemäri ei tontille ulotukaan. Woivalinin valinta on testivoittaja BioKem-pienpuhdistamo.

Hollolan Lahdenpohja:

Helmikuussa 2006 asennettiin Hollolan Lahdenpohjaan Labko BioKem 30 -panospuhdistamo neljän kiinteistön yhteiskäyttöön. Jätevesiratkaisu toteutettiin maaston muotoa mukaillen viettoviemärillä.

Ahoset, Parkano:

Parkanolaiset Helena ja Jouko Ahonen kunnostivat vanhan jätevesijärjestelmänsä nykyisten asetusten vaatimusten mukaiseksi. Eläkeläisenä Joukolla oli aikaa tutustua jätevesijärjestelmiin ja he tekivätkin perusteellisen urakan tutkiessaan vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, jos haluat lisätietoa jätevesijärjestelmistä, jätevesisuunnitelman tekemisestä tai jätevesien käsittelystä. Voit myös antaa meille palautetta tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Vastaamme mahdollisimman pian!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.