Jätevesiprojekti

Jätevesiprojekti saattaa tuntua suurelta urakalta, eikä ole aivan sama millainen jätevesijärjestelmä tontillesi asennetaan. Ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme räätälöivät juuri sinulle ja tontillesi sopivan jätevesiratkaisun ja auttavat läpi projektin.

Näin jätevesiprojekti etenee

Kumppanimme taitavat niin uudet kohteet kuin saneerauksen tarpeessa olevat kohteetkin. 

Käynnistä oma projektisi jo tänään, ota meihin tai jälleenmyyjiimme yhteyttä! Voit myös esitäyttää ja lähettää meille Jätevesiprojekti-lomakkeen, jolloin saamme heti käsityksen tonttisi jätevesitilanteesta.

Suunnittelu

Jätevesijärjestelmän hankinta alkaa lakisääteisen jätevesisuunnitelman tekemisestä. Jätevesisuunnitelma on laadittava silloin, kun kiinteistölle rakennetaan uusi jätevesijärjestelmä tai kun vanhaa jätevesijärjestelmää parannetaan.

Asennus

Jätevesiprojekti päättyy tontille sopivan jätevesijärjestelmän asentamiseen.

Käyttö

Huolellisesti tehdyn jätevesisuunnitelman pohjalta valitun jätevesijärjestelmän käyttäminen on yksinkertaista ja vaivatonta.

Huolto

Jätevesijärjestelmän huolto ja seuranta takaavat jätevesijärjestelmän varman toiminnan ja pitkän käyttöiän.

Panospuhdistamoiden takuut

Myönnämme panospuhdistamoillemme takuita.

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, jos haluat lisätietoa jätevesijärjestelmistä, jätevesisuunnitelman tekemisestä tai jätevesien käsittelystä. Voit myös antaa meille palautetta tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Vastaamme mahdollisimman pian!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.