WC-vesien käsittely

WC-vesiä kutsutaan myös kiinteistön mustiksi vesiksi. Oikeanlaisen jätevesijärjestelmän valinnassa on syytä huomioida etenkin kiinteistöllä syntyvien jätevesien määrä ja säiliön asennuspaikan rajoitteet.

Löydä sopivin vaihtoehto omakotitalon WC-vesien käsittelyyn ja ota yhteyttä jätevesiasiantuntijaasi.

Labko® LOKA 3000 -umpisäiliö

LOKA 3000 -umpisäiliö on kehitetty ensisijaisesti vapaa-ajanasuntojen WC-vesien käsittelyyn. Se toimii erinomaisesti osana kaksoisviemäröintiä, jossa WC-vedet viemäröidään erillään pesu- ja keittiövesistä. Vankan rakenteensa ansiosta LOKA 3000 soveltuu hyvin myös pohjavesialueille, koska sillä ei ole rajoitusta pohjaveden pinnan suhteen.

Lue lisää: Labko® LOKA 3000 -umpisäiliö

Labko® LOKA 5400 -umpisäiliö

Labko® LOKA 5400 -umpisäiliö soveltuu erinomaisesti omakotitalojen ja vapaa-ajan kiinteistöjen jätevesien käsittelyyn. Umpisäiliön uudistettu, matala muoto mahdollistaa helpon ja edullisen asentamisen sekä tekee säiliöstä erittäin vahvan. LOKA 5400 -umpisäiliöllä on 10 vuoden materiaali- ja tiiveystakuu.

Lue lisää: Labko® LOKA 5400 -umpisäiliö

Labko® LOKA 10000 -umpisäiliö

Labko® LOKA 10000 -umpisäiliö on taloudellinen tapa kerätä isompien omakotitalojen tai paritalojen jätevedet alueilla, joilla ei ole kunnallista viemäriverkostoa. LOKA 10000 on vakiotuote, jonka saat nopeasti jälleenmyyjiltämme.

Lue lisää: Labko® LOKA 10000 -umpisäiliö