Kaikki kiinteistön jätevedet

Kaikilla kiinteistön jätevesillä tarkoitetaan kodin kaikkia käyttövesiä. Näihin kuuluvat keittiö- ja pesuvesien lisäksi WC-vedet. Käyttöveden puhdistus vaatii tarpeen mukaisen jätevesijärjestelmän. Löydä sopivin jätevesijärjestelmä omakotitaloon ja ota yhteyttä lähimpään jätevesiasiantuntijaasi.

Pienpuhdistamot

Pienpuhdistamomme ovat nopeasti ja kustannustehokkaasti asennettavia ja toimintavarmoja jätevesijärjestelmiä. Niiden avulla voidaan korvata jätevesien käsittelyssä perinteinen maapuhdistamo- tai moduulikenttä. Pienpuhdistamomme ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja. Niille on myönnetty Avainlippu-tunnus sekä 10 vuoden materiaali- ja tiiviystakuu. Puhdistamomme ovat myös CE-merkittyjä.

Sopivin jätevesijärjestelmä kannattaa valita yhdessä asiantuntevan jätevesisuunnittelijan kanssa. Kunnan ympäristöviranomainen päättää ranta- ja pohjavesialueille soveltuvan jätevesien käsittelyn menetelmän. 

Lue lisää: Pienpuhdistamot

Maapuhdistamot

Maapuhdistamo on ratkaisu kaikkien jätevesien käsittelyyn ja puhdistukseen. Maapuhdistamossa jätevedet puhdistetaan käsittelemällä ne maaperässä. 

Sekä maahanimeyttämö että maasuodattamo ovat maapuhdistamoita. Maahanimeyttämö eli imeytyskenttä soveltuu kiinteistölle, jossa maaperä läpäisee vettä ja on näin ollen imeytykseen soveltuvaa. Imeytykseen soveltumaton, esimerkiksi savinen maaperä puolestaan vaatii maasuodattamon.

Ota jälleenmyyjiimme yhteyttä ja valitse asiantuntijoiden avulla paras jätevesiratkaisu kotisi jätevesille. Voit myös täyttää jätevesiprojektilomakkeen ja otamme yhteyttä sinuun jätevesiprojektin käynnistämiseksi. 

Lue lisää: Maapuhdistamot