Pienpuhdistamot

Pienpuhdistamomme ovat nopeasti ja kustannustehokkaasti asennettavia ja toimintavarmoja jätevesijärjestelmiä. Niiden avulla voidaan korvata jätevesien käsittelyssä perinteinen maapuhdistamo- tai moduulikenttä. Pienpuhdistamomme ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja. Niille on myönnetty Avainlippu-tunnus sekä 10 vuoden materiaali- ja tiiviystakuu. Puhdistamomme ovat myös CE-merkittyjä.

Sopivin jätevesijärjestelmä kannattaa valita yhdessä asiantuntevan jätevesisuunnittelijan kanssa. Kunnan ympäristöviranomainen päättää ranta- ja pohjavesialueille soveltuvan jätevesien käsittelyn menetelmän. 

Labko® BioKem 6 EN -panospuhdistamo

Panospuhdistamo on biologis-kemiallinen jäteveden puhdistamo, johon johdetaankaikki omakotitalon jätevedet. Se on tarkoitettu haja-asutusalueilla olevien ympärivuotisesti asuttujen kiinteistöjen jätevesien puhdistusjärjestelmäksi. BioKem 6 EN -jätevesijärjestelmä on ratkaisu 2-6 henkilön jätevesien puhdistamiseen.
Lue lisää: Labko® BioKem 6 EN -panospuhdistamo

Labko® BioKem 10 EN -panospuhdistamo

BioKem 10 EN on pienpuhdistamo kahden talon tai isomman perheen (6 –10 henkilöä) jätevesien käsittelyyn omakotitalossa. BioKem 10 on kokonaisedullinen pienpuhdistamoratkaisu, sillä hankintahinnan lisäksi pieni sähkönkulutus ja pitkä tyhjennysväli tekevät siitä edullisen käytössä.

Lue lisää: Labko® BioKem 10 EN -panospuhdistamo

Labko® BioVision -pienpuhdistamo

Labko® BioVision -pienpuhdistamo soveltuu kotitalouksien kaikkien jätevesien jätevesiasetuksen mukaiseen käsittelyyn. Pienpuhdistamon saostussäiliö tyhjennetään 1-2 kertaa vuodessa. Järjestelmän jakoallas ja suodatin pestään 1-2 kertaa vuodessa tai tarvittaessa.

Lue lisää: Labko® BioVision -pienpuhdistamo