Keittiö- ja pesuvesien käsittely

Omakotitalon keittiö- ja pesuvesiä kutsutaan myös harmaiksi vesiksi.  Löydät meiltä jätevesijärjestelmän omakotitalosi harmaiden vesien käsittelyyn.

Ota yhteyttä myös jälleenmyyjiimme sopivan jätevesijärjestelmän asentamiseksi.

Labko® BioRami 600 -harmaavesipuhdistamo

Labko® BioRami 600 -harmaavesipuhdistamo on nopeasti ja kustannustehokkaasti asennettava ja toimintavarma ratkaisu pesu- ja keittiövesien käsittelyyn omakotitalossa. Harmaavesipuhdistamon avulla voidaan korvata perinteinen maapuhdistamo- tai moduulikenttä.

Lue lisää: Labko® BioRami 600 -harmaavesipuhdistamo

Labko® BioRami 1000 -harmaavesipuhdistamo

Labko® BioRami 1000 -harmaavesipuhdistamo on tarkoitettu 1-2 omakotitalon tai paritalon pesu- ja keittiövesien puhdistamiseen. BioRami 1000 toimii BioRami 600 -puhdistamon kanssa samalla tavalla, mutta on tarkoitettu suurempiin puhdistustarpeisiin.

Lue lisää: Labko® BioRami 1000 -harmaavesipuhdistamo

Labko® SAKO-2 -harmaavesijärjestelmä

Labko® SAKO-2 -harmaavesijärjestelmä on suunniteltu ensisijaisesti omakotitalon kaksoisviemäröintiä varten. Se on tarkoitettu 1-7 henkilön keittiö- ja pesuvesien käsittelyyn ja puhdistamiseen.

Lue lisää: Labko® SAKO-2 -harmaavesijärjestelmä

Labko® SAKO-2 -saneerausjärjestelmä

Yksinään Labko® SAKO-2 -saneerausjärjestelmä toimii harmaiden eli keittiö- ja pesuvesien käsittelyssä 1-5 henkilölle.
Lue lisää: Labko® SAKO-2 -saneerausjärjestelmä

Labko® SAKO-2 Biomoduli 6 -imeytysjärjestelmä

Labko® SAKO-2 Biomoduli 6 -imeytysjärjestelmän ansiosta maapuhdistamon rakentaminen onnistuu myös paikkoihin, joissa se muuten olisi mahdotonta. Imeytysjärjestelmän toiminta perustuu biomoduleihin, joihin muodostuu aktiivinen biokerros. Prosessista syntyvä biokerros puhdistaa jätevettä. SAKO-2 Biomoduli on tarkoitettu harmaiden vesien puhdistamiseen. Se soveltuu hyvin pienille tonteille ja saneerauskohteisiin.
Lue lisää: Labko® SAKO-2 Biomoduli 6 -imeytysjärjestelmä