Labko® SAKO 2000 Vision -imeytysjärjestelmä

Labko® SAKO 2000 Vision -imeytysjärjestelmällä voidaan käsitellä kaikki omakotitalon jätevedet. Jätevesijärjestelmä on asennusvalmis ja se on suunniteltu enintään kuudelle henkilölle tai max. 10 hengen talouden harmaiden vesien käsittelyyn.

SAKO 2000 Vision on pitkäikäinen jätevesijärjestelmä ja sillä on hyvä puhdistusteho.

Monipuolinen SAKO 2000 Vision -imeytysjärjestelmä

On monta syytä valita SAKO 2000 Vision -imeytysjärjestelmä omakotitalon jätevesien käsittelyyn. Imeytysjärjestelmä on

  • luja ja kestävä
  • helppo tyhjentää tilavan saostussäiliön ansiosta
  • Suomessa suunniteltu, valmistettu ja testattu
  • CE-merkitty ja EN 12566-1 -standardin mukainen tuote

Huomaamaton jätevesijärjestelmä pihalle

Matalan rakenteensa ansiosta SAKO 2000 Vision -imeytysjärjestelmä sopii tonteille, joissa esimerkiksi kallio on lähellä maanpintaa. Huoltokaivo voidaan myös katkaista maanpinnan mukaan, jolloin imeytysjärjestelmä sopeutuu pihapiiriin huomaamattomasti.

Patentoitu virtauksenjakajamme varmistaa veden tasaisen jakautumisen imeytysputkilinjoihin. Erikoisrei’itetty imeytysputkisto jakaa veden tasaisesti maaperään ja parantaa puhdistustulosta.

SAKO 2000 Vision -järjestelmän perään voidaan rakentaa maasuodattamo. Tällöin imeytysjärjestelmän perään lisätään kokoomaputkistopaketti 2 ja SAKO 3-tripla kokoomaputkistopaketti 3. Lue lisää maasuodattamoista.

Labko® SAKO 2000 Vision -imeytysjärjestelmän uudistettu, optimoitu muoto tekee siitä edullisemman kuljettaa ja varastoida sekä helpottaa asennusta.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Osta verkkokaupasta

LVI-NUMERO 3629015