WC-vesien käsittely

WC-vesiä kutsutaan myös kiinteistön mustiksi vesiksi. Oikeanlaisen jätevesijärjestelmän valinnassa on syytä huomioida etenkin kiinteistöllä syntyvien jätevesien määrä ja säiliön asennuspaikan rajoitteet.

Löydä sopivin vaihtoehto omakotitalon WC-vesien käsittelyyn ja ota yhteyttä jätevesiasiantuntijaasi.  

Labko® LOKA 3000 -umpisäiliö

LOKA 3000 -umpisäiliö on kehitetty ensisijaisesti vapaa-ajanasuntojen WC-vesien käsittelyyn. Se toimii erinomaisesti osana kaksoisviemäröintiä, jossa WC-vedet viemäröidään erillään pesu- ja keittiövesistä. Vankan rakenteensa ansiosta LOKA 3000 soveltuu hyvin myös pohjavesialueille, koska sillä ei ole rajoitusta pohjaveden pinnan suhteen.

Labko® LOKA 5400 -umpisäiliö

Labko® LOKA 5400 -umpisäiliö soveltuu erinomaisesti omakotitalojen ja vapaa-ajan kiinteistöjen jätevesien käsittelyyn. Umpisäiliön uudistettu, matala muoto mahdollistaa helpon ja edullisen asentamisen sekä tekee säiliöstä erittäin vahvan. LOKA 5400 -umpisäiliöllä on 10 vuoden materiaali- ja tiiveystakuu.

Labko® LOKA 10000 -umpisäiliö

Labko® LOKA 10000 -umpisäiliö on taloudellinen tapa kerätä isompien omakotitalojen tai paritalojen jätevedet alueilla, joilla ei ole kunnallista viemäriverkostoa. LOKA 10000 on vakiotuote, jonka saat nopeasti jälleenmyyjiltämme.

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, jos haluat lisätietoa jätevesijärjestelmistä, jätevesisuunnitelman tekemisestä tai jätevesien käsittelystä. Voit myös antaa meille palautetta tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Vastaamme mahdollisimman pian!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.