Maahanimeyttämöt

Maahanimeyttämö eli imeytyskenttä on maahan kaivettu jäteveden käsittelyjärjestelmä, jonka esikäsittelyjärjestelmänä on saostussäiliö. Saostussäiliössä vesi puhdistuu, jolloin kiintoaineesta puhdistettu jätevesi johdetaan maaperässä oleviin imeytysputkiin ja puhdistunut vesi imeytyy maaperään.

Labko® SAKO -imeytysjärjestelmämme sopeutuvat huomaamattomasti pihapiiriin. Ne ovat CE-merkittyjä, asennusvalmiita kokonaisuuksia maapuhdistamon rakentamiseen.

Imeytysjärjestelmiemme suuri halkaisija pidentää imeytyskentän käyttöikää, niiden matala rakenne sopii myös tonteille, joissa kallio on lähellä maapintaa ja järjestelmän huoltokaivojen kannet ovat lukittavia. Jätevesijärjestelmän saostussäiliön pohjan muoto ja tilava huoltokaivo mahdollistavat imeytysjärjestelmän täydellisen tyhjentämisen.

Jätevesiasiantuntijamme auttavat sinua kiinteistöllesi sopivan jätevesiratkaisun löytämisessä.

Labko® SAKO 2000 Vision -imeytysjärjestelmä

Labko® SAKO 2000 Vision -imeytysjärjestelmällä voidaan käsitellä kaikki omakotitalon jätevedet. Jätevesijärjestelmä on asennusvalmis ja se on suunniteltu enintään kuudelle henkilölle tai max. 10 hengen talouden harmaiden vesien käsittelyyn

SAKO 2000 Vision on pitkäikäinen jätevesijärjestelmä ja sillä on hyvä puhdistusteho.

Labko® SAKO Biomoduli 8 -imeytysjärjestelmä

Labko SAKO Biomodulien ansiosta maapuhdistamon rakentaminen onnistuu myös paikkoihin, joissa se muuten olisi mahdotonta. Imeytysjärjestelmän toiminta perustuu Biomoduleihin, jotka vastaavat maapuhdistamon sepelistä rakennettua jakokerrosta.

Labko® SAKO-3 Tripla -imeytysjärjestelmä 

Labko® SAKO-3 Tripla -imeytysjärjestelmä on tarkoitettu isompien asuinrakennusten (6-10 henkilön talouksiin) jätevesien käsittelyyn. SAKO-3 Tripla -järjestelmällä voidaan käsitellä kotitalouksien kaikki jätevedet.

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, jos haluat lisätietoa jätevesijärjestelmistä, jätevesisuunnitelman tekemisestä tai jätevesien käsittelystä. Voit myös antaa meille palautetta tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Vastaamme mahdollisimman pian!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.