Maapuhdistamot

Maapuhdistamo on ratkaisu kaikkien jätevesien käsittelyyn ja puhdistukseen. Maapuhdistamossa jätevedet puhdistetaan käsittelemällä ne maaperässä. 

Sekä maahanimeyttämö että maasuodattamo ovat maapuhdistamoita. Maahanimeyttämö eli imeytyskenttä soveltuu kiinteistölle, jossa maaperä läpäisee vettä ja on näin ollen imeytykseen soveltuvaa. Imeytykseen soveltumaton, esimerkiksi savinen maaperä puolestaan vaatii maasuodattamon.

Ota jälleenmyyjiimme yhteyttä ja valitse asiantuntijoiden avulla paras jätevesiratkaisu kotisi jätevesille. Voit myös täyttää jätevesiprojektilomakkeen ja otamme yhteyttä sinuun jätevesiprojektin käynnistämiseksi. 

Maahanimeyttämöt

Maahanimeyttämö eli imeytyskenttä on maahan kaivettu jäteveden käsittelyjärjestelmä, jonka esikäsittelyjärjestelmänä on saostussäiliö. Saostussäiliössä vesi puhdistuu, jolloin kiintoaineesta puhdistettu jätevesi johdetaan maaperässä oleviin imeytysputkiin ja puhdistunut vesi imeytyy maaperään.

Labko® SAKO -imeytysjärjestelmämme sopeutuvat huomaamattomasti pihapiiriin. Ne ovat CE-merkittyjä, asennusvalmiita kokonaisuuksia maapuhdistamon rakentamiseen.

Imeytysjärjestelmiemme suuri halkaisija pidentää imeytyskentän käyttöikää, niiden matala rakenne sopii myös tonteille, joissa kallio on lähellä maapintaa ja järjestelmän huoltokaivojen kannet ovat lukittavia. Jätevesijärjestelmän saostussäiliön pohjan muoto ja tilava huoltokaivo mahdollistavat imeytysjärjestelmän täydellisen tyhjentämisen.

Jätevesiasiantuntijamme auttavat sinua kiinteistöllesi sopivan jätevesiratkaisun löytämisessä.

Lue lisää

Maasuodattamot

Maasuodattamo soveltuu kohteisiin, joissa maahanimeyttäminen ei esimerkiksi maaperän savisuuden vuoksi ole mahdollista.

Maasuodattamossa maahanimeyttämöä täydennetään kokoomaputkistolla, joka asennetaan maaperään imeytysputkiston alapuolelle. Vesi suodattuu imeytysputkistosta sepeli- ja hiekkakerroksen läpi kokomaaputkistoon. Sepeli- ja hiekkakerroksessa puhdistunut vesi kerätään kokoomaputkistolla kokoomakaivoon, josta se johdetaan esimerkiksi avo-ojaan.

Jätevesiasiantuntijamme auttavat sopivan jätevesijärjestelmän valinnassa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, jos haluat lisätietoa jätevesijärjestelmistä, jätevesisuunnitelman tekemisestä tai jätevesien käsittelystä. Voit myös antaa meille palautetta tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Vastaamme mahdollisimman pian!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.