TM Rakennusmaailman pienpuhdistamo-testi

Labko® BioKem 6 EN jatkoi menestystään TM Rakennusmaailman testissä saavuttaen testatuista puhdistamoista parhaat puhdistustulokset.

BioKem-pienpuhdistamo vakuutti testaajat saaden jaetun parhaan yleisarvosanan. BioKem ansaitsi voittonsa

  • puhdistustuloksellaan
  • laadukkaalla rakenteellaan
  • luotettavuudellaan 

TM Rakennusmaailma testasi kahdeksan pienpuhdistamoa yli puolentoista vuoden ajan yhdessä MTT:n (Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus) kanssa. Pienpuhdistamovertailun lopputulokset julkistettiin 19.10.2011 TM Rakennusmaailma -lehdessä.

BioKem-pienpuhdistamo puhdistaa tasaisesti

TM Rakennusmaailma totesi loppuraportissaan, että BioKem oli koko testin paras puhdistamo puhdistustulosten osalta. Koko puhdistamovertailun aikana otettujen 25 näytteen tuloksia tarkasteltaessa BioKem-puhdistamosta otettujen näytteiden keskiarvot täyttivät kaikki asetuksen vaatimukset.

Näytteiden keskiarvosta laskien BioKem on puhdistanut jätevedestä

  • orgaanisen aineen osalta 98 %
  • fosforin osalta 88 %
  • typen osalta 46 %.

Nämä arvot täyttävät kirkkaasti myös tiukimmat jätevesiasetuksen vaatimukset, jotka ovat orgaanisen aineen osalta 90 % puhdistusteho, fosforin osalta 85 % ja typen osalta 40 %. Tarkasteltaessa TM:n vertailun yksittäisiä näytteitä, BioKem saavutti puhdistustulokset tasaisesti ja varmasti jopa lomajakson aikaisen käyttökatkoksen jälkeen.

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, jos haluat lisätietoa jätevesijärjestelmistä, jätevesisuunnitelman tekemisestä tai jätevesien käsittelystä. Voit myös antaa meille palautetta tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Vastaamme mahdollisimman pian!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.