BioKem läpäisi ensimmäisenä SYKE:n testit – erinomaisin tuloksin

Suomen Ympäristökeskus (SYKE) on testannut BioKem-panospuhdistamomme standardin EN 12566-3 mukaisella testillä. BioKem-puhdistamomme läpäisi testin ensimmäisenä panospuhdistamona Suomessa jo keväällä 2007.

BioKem-panospuhdistamomme läpäisi testin noin yhdeksän kuukautta aikaisemmin kuin toisena testin läpäisseen laitevalmistajan puhdistamo.

Erinomaista jäteveden puhdistamista BioKem-puhdistamolla

BioKem-panospuhdistamomme puhdistustehokkuuden testaus kesti kokonaisuudessaan yli 10 kuukautta. Tänä aikana puhdistamolle tulevasta ja sieltä lähtevästä jätevedestä otettiin lukuisia näytteitä. Jätevesijärjestelmän erinomaiset jäteveden puhdistustulokset täyttävät kaikki jätevesiasetuksen (209/2011) vaatimukset vaihtelevissakin olosuhteissa.

Tulokset toki vaativat, että BioKem-puhdistamoa käytetään panospuhdistamon mukana tulevien ohjeiden mukaisesti ja huolletaan säännöllisesti. Näin saat jätevesillesi parhaan puhdistustuloksen.

Labko® BioKem -panospuhdistamo puhdistaa jätevesistä:

Perusvaatimus Tiukennettu vaatimus
Orgaanisen aineksen (BHK7) osalta 97 % 80% 90%
Kokonaisfosforin (Pkok) osalta 90 % 70% 85%
Kokonaistypen (Nkok) osalta 54 % 30% 40%
Kiintoaineen (SS) osalta 92 % ei vaatimusta ei vaatimusta

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, jos haluat lisätietoa jätevesijärjestelmistä, jätevesisuunnitelman tekemisestä tai jätevesien käsittelystä. Voit myös antaa meille palautetta tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Vastaamme mahdollisimman pian!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.