Täydentävät tuotteet / lisävarusteet

Meiltä löydät myös täydentävät tuotteet jätevesien käsittelyyn niin omakotitalossa kuin kesämökilläkin.

Jätevesijärjestelmän täydentävillä tuotteilla voidaan esimerkiksi tehostaa maapuhdistamon fosforinpoistoa tai edesauttaa jäteveden pumppaamista saostussäiliöstä maapuhdistamoon silloin, kun maapuhdistamo on saostussäiliötä korkeammalla tontin profiilin tai pohjaveden korkeuden vuoksi

Jakokaivo 315 + imeytysputkisto

Jakokaivo ja imeytysputkisto voidaan asentaa olemassa olevan saostuskaivon perään. Näin saadaan rakennettua omakotitalon tai vapaa-ajankiinteistön saostusjärjestelmään imeytyskenttä.

Labko® BioKem -saostuskemikaali

BioKem-saostuskemikaalilla saostetaan jäteveden fosforia. Saostuskemikaali tehostaa jätevesien käsittelyä. Kemikaali on PIX-115 ferrisulfaattia.

Labko® BioVision -saostuskemikaali

Labko® BioVision-saostuskemikaali tehostaa jätevesien käsittelyä. BioVision -saostuskemikaalilla saostetaan jäteveden fosforia kiinteistön sisälle asennettavan Fosfori 10 -pumpun avulla.

Wavin NOK 425 -näytteenottokaivo

Näytteenottokaivo on tarkoitettu jätevesijärjestelmien näytteenottoon.

Labko® Fosfori 10 -fosforinpoistopumppu

Haja-asutusalueen jätevesienkäsittelyssä edellytetään joillakin alueilla maapuhdistamon fosforinpoiston tehostamista. Tämä voidaan toteuttaa Labko® Fosfori 10 -fosforinpoistopumpulla. Fosforinpoistopumppu asennetaan sisätiloihin vesipisteen yhteyteen, esimerkiksi WC:n allaskaappiin tai kodinhoitohuoneeseen.

Labko® MP Pumppukaivo

Mikäli maasuodattamon purkuputkea ei saa korkeuseron vuoksi johdettua avo-ojaan, käytetään kokoomakaivon alaosassa pumppukaivoa. Pumppukaivolla vesi pumpataan avo-ojaan tai fosforinpoistosuodattimeen

Labko® SP Pumppukaivo

Labko® SAKO -maapuhdistamon voi perustaa myös kohteisiin, joissa vesi ei pääse virtaamaan imeytysputkistoon painovoimaisesti.

Maapuhdistamo voidaan sijoittaa saostussäiliötä korkeammalle esimerkiksi tontin profiilin tai pohjaveden korkeuden vuoksi (maakumpupuhdistamo). Tällöin Labko® SP -pumppukaivoa käytetään jäteveden pumppaamiseen saostussäiliöstä maapuhdistamoon.

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, jos haluat lisätietoa jätevesijärjestelmistä, jätevesisuunnitelman tekemisestä tai jätevesien käsittelystä. Voit myös antaa meille palautetta tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Vastaamme mahdollisimman pian!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.