Labko® SAKO-2 Biomoduli 6 -imeytysjärjestelmä

Labko® SAKO-2 Biomoduli 6 -imeytysjärjestelmän ansiosta maapuhdistamon rakentaminen onnistuu myös paikkoihin, joissa se muuten olisi mahdotonta. Imeytysjärjestelmän toiminta perustuu biomoduleihin, joihin muodostuu aktiivinen biokerros. Prosessista syntyvä biokerros puhdistaa jätevettä.

SAKO-2 Biomoduli on tarkoitettu harmaiden vesien puhdistamiseen. Se soveltuu hyvin pienille tonteille ja saneerauskohteisiin.

SAKO-2 Biomoduli sopii kallioisellekin tontille

Imeytysjärjestelmässä syntyvän biokerroksen ansiosta järjestelmän tarvitsema imeytyspinta-ala on perinteistä maapuhdistamoa pienempi.

Biomoduleista rakennettu maapuhdistamo on myös perinteistä matalampi, joten se sopii kallioisellekin tontille. SAKO-2 Biomodulin pinta-alan tarve on vain kolmasosa perinteisen maapuhdistamon pinta-alasta. Sen asennussyvyys on matala.

Harmaiden vesien puhdistaminen on huomaamatonta SAKO-2 Biomodulilla.

Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään

Osta verkkokaupasta

LVI-NUMERO 3629022

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, jos haluat lisätietoa jätevesijärjestelmistä, jätevesisuunnitelman tekemisestä tai jätevesien käsittelystä. Voit myös antaa meille palautetta tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Vastaamme mahdollisimman pian!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.