Wavin Labko on jatkossa Wavin

Wavin-logo

Suomalainen vedenkäsittelyjärjestelmiä kehittävä, suunnitteleva ja valmistava Wavin-Labko Oy tunnetaan jatkossa lyhyesti ja ytimekkäästi nimellä Wavin.

Yhtiö on tunnettu vahvana hule- ja jätevesiratkaisujen infrapuolen toimijana ja laitetoimittajana.

Nimenmuutoksella Wavin tekee näkyväksi viime vuosien kehityksen, jonka myötä infraosaamisestaan tunnetusta yrityksestä on tullut myös kiinteistötekniikan luotettava asiantuntija ja ratkaisutoimittaja. Wavin on toiminut Suomessa yli 50 vuoden ajan ympäristöystävällisten vedenkäsittelyratkaisujen kehittäjänä, suunnittelijana ja valmistajana.

– Vesienkäsittelyssä työn laatu mitataan vasta vuosien päästä. Oikein tehty ratkaisu on pitkäikäinen investointi, jonka arvo nähdään vasta myöhemmin tulevaisuudessa, Wavinin Suomen myyntijohtaja Tony Äijö sanoo.

Uusi nimi viestii yhä selkeämmin Wavinin vuosikymmenien palvelulupausta: halua auttaa käsittelemään vettä taitaen. Wavinin vedenkäsittelyratkaisuissa yhdistyvät innovatiiviset suunnittelutyökalut, markkinoiden parhaat tuotteet, asiantuntijoiden kiinteistötekniikan ja infran tuntemus yhdessä asiakkaiden tavoitteiden tuntemuksen kanssa.

Tutustu vedenkäsittelyjärjestelmien edelläkävijäyritys Waviniiin tarkemmin www.wavin.fi   

Wavin Suomessa

Wavinin tuotevalikoima kattaa laajasti erilaiset liike- ja palvelurakentamisen, omakoti- ja vapaa-ajan asuntojen sekä kiinteistö- ja kunnallistekniikan uudis- sekä saneerausrakentamisen tarpeet.  Yrityksellä on yli 50 vuoden kokemus erilaisten vesienkäsittelyyn liittyvien ympäristöystävällisien muovituotteiden kehittämisestä, suunnittelusta ja valmistuksesta. Wavinin kiinteistötekniikan valikoima sisältää markkinoiden kattavimmat kiinteistöviemäriratkaisut, käyttövesiputkijärjestelmät (komposiitti), kaapelinsuojatuotteet sekä kiinteistön sisäpuoliset erotinratkaisut. Infrapuolella Wavinin valikoimaan kuuluu teollisuuden ja haja-asutusalueen jätevesiratkaisut, hulevesiratkaisut sekä erilaiset nestesäiliöratkaisut.

Suomessa Wavinilla on Tampereella sijaitsevan pääkonttorin lisäksi kaksi tuotantolaitosta Joutsassa ja Kangasalla, neljä myyntikonttoria sekä koko maan kattava jälleenmyyntiverkosto.  Www.jatevedet.fi-sivusto on Wavinin ylläpitämä kuluttajatietoalusta.