Wavinin parhaat jätevesiratkaisut mukana OmaMökki-tapahtumassa Kevätmessuilla Helsingissä

Uusi Ympäristöministeriön jätevesiasetus koskee haja-asutusalueiden lisäksi myös kesämökkejä.

Wavin on mukana Kevätmessujen OmaMökki-tapahtumassa 4.–7. huhtikuuta Helsingin Messukeskuksessa esittelemässä vapaa-ajanasuntojen jätevesiratkaisuja.

Wavin Asta-messut 2018

Osastollamme pääset keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa jätevesiasetuksen vaatimuksista ja saat hyviä vinkkejä parhaan jätevesiratkaisun hankintaan. Reilun puolen vuoden päästä tulee vaatimusten mukaisen jätevesijärjestelmän olla asennettuna maassa. Jätevesilaki koskee ennen vuotta 2004 rakennettujen omakotitalojen ja pohjavesialueella tai enintään 100 metriä rannasta sijaitsevia haja-asutusalueen mökkien jätevesijärjestelmiä. Täältä voit lukea jätevesiasetuksesta tarkemmin.

Wavinin Facebook-sivuilta voit voittaa liput tapahtumaan, kun osallistut kommentoimalla kilpailujulkaisuamme 27.3.2019 mennessä.

Kevätmessut ovat avoinna torstaista lauantaihin kello 10–18 ja sunnuntaina kello 10–17. Kevätmessuista voit lukea tarkemmin messujen omilta sivuilta.

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, jos haluat lisätietoa jätevesijärjestelmistä, jätevesisuunnitelman tekemisestä tai jätevesien käsittelystä. Voit myös antaa meille palautetta tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Vastaamme mahdollisimman pian!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.