Nimenmuutos maaliin - olemme Wavin Finland Oy

Wavin-Labko Oy on nyt virallisesti Wavin Finland Oy.

 

– Nimenmuutos on jatkoa viime vuonna aloittamalle muutosprosessille, jonka myötä hioudumme vahvemmin osaksi kansainvälistä konserniamme ja viestimme osaamistamme kiinteistötekniikan ja infran asiantuntijana, kertoo Suomen myyntijohtaja Tony Äijö.

– Vaikka nyt, virallisen nimenmuutoksen myötä vanha nimemme Wavin-Labko Oy, jää osaksi yrityksemme historiaa, niin vuosien myötä kartutettu vahva osaamisemme siirtyy osaksi uutta Wavin Finland Oy:tä, Äijö jatkaa.

– Olemme edelleen vahva hule- ja jätevesiratkaisujen infrapuolen toimija, jolla on nyt entistä paremmat edellytykset palvella asiakaskuntaansa paremmin, kun olemme kasvaneet kiinteistötekniikan luotettavaksi asiantuntijaksi ja ratkaisutoimittajaksi Wavinin vedenkäsittelyratkaisuissa yhdistyvät innovatiiviset suunnittelutyökalut, markkinoiden parhaat tuotteet, asiantuntijoiden kiinteistötekniikan ja infran tuntemus yhdessä asiakkaiden tavoitteiden tuntemuksen kanssa. Lisätietoja: Myyntijohtaja Tony Äijö, p. +358 20 1285 430

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, jos haluat lisätietoa jätevesijärjestelmistä, jätevesisuunnitelman tekemisestä tai jätevesien käsittelystä. Voit myös antaa meille palautetta tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Vastaamme mahdollisimman pian!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.