Asta Rakentaja 2019 – tule tutustumaan BioRami-­puhdistamoihin ja muihin jätevesi­tuotteisiin

Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messutapahtuma Asta Rakentaja 2019 järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 1.–3.2.2019.
Wavin on mukana esittelemässä laadukkaita ja kotimaisia jätevesiratkaisuja.

Osastollamme A 623 pääset juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa BioRami-puhdistamoista ja muista jätevesituotteistamme.

Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messutapahtuma Asta Rakentaja 2019 järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 1.–3.2.2019.

asta rakentaja logo Wavin on mukana esittelemässä laadukkaita ja kotimaisia jätevesiratkaisuja. Osastollamme A 623 pääset juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa BioRami-puhdistamoista ja muista jätevesituotteistamme. Neuvomme myös oikeanlaisen jätevesijärjestelmän valinnassa sekä omakotitaloihin että kesämökeille.

Facebook-sivuillamme on perjantaihin 25.1.2019 kello 13:een asti kilpailu, jossa voit voittaa 2 lippua messuille. Lippupaketteja arvotaan kommentoijien kesken 5 kappaletta. Liput arvotaan kommentoijien kesken kesken. Facebook ei ole osallinen arvontaan. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lippupaketin arvo 28 euroa eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Wavin pidättää oikeuden muutoksiin.

Täältä tykkäämään Wavinista Facebookissa!

Asta Rakentaja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 1.–3.2.2019, messujen lippukauppaan pääset tästä linkistä.

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, jos haluat lisätietoa jätevesijärjestelmistä, jätevesisuunnitelman tekemisestä tai jätevesien käsittelystä. Voit myös antaa meille palautetta tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Vastaamme mahdollisimman pian!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.