Wavin-Labko pärjää netin tuote­arvosteluissa – nimi­merkitkin antavat neljää tähteä 

Jätevesijärjestelmän hankinta on taloudellisesti merkittävä hanke, oli kyseessä sitten täysin uusi jätevesijärjestelmä tai vanhan järjestelmän saneeraus. Verkossa tuotteiden ja järjestelmien vertailu on vaivatonta. Lisäksi kannattaa tutustua jätevedet.fi-sivun ohjeisiin ja neuvoihin, kun aloitat jätevesiremontin.  

Verkkokauppojen arvosteluissa pitää osata erottaa tuotteen toimittajan ja varsinaisen tuotteen arvostelu toisistaan. Selvästi korostui myös se, että kuluttajat arvostelevat paljon tuotteita, joiden asentamiseen ei välttämättä tarvita urakoitsijaa, Wavin-Labkon markkinointipäällikkö Jenni Eikrem toteaa, mutta on iloisesti yllättänyt tuotteiden saamista arvioinneista.  

Tuotteiden loppukäyttäjät selvästi tunnistavat saman laadun ja arvostavat samoja ominaisuuksia kuin mihin olemme järjestelmien tuotekehityksessä pyrkineet, Eikrem iloitsee. 

Wavin-Labkon tuotteet ovat saaneet esimerkiksi Taloon.com-verkkokaupan asiakkailta keskimäärin 3.7 tähteä. Yhteensä sivustolla on tehty 31 tuotearvostelua. 

Poimintoja Wavin-Labkon jätevesijärjestelmien jälleenmyyvien verkkokauppojen tuotearvosteluista: 

Labko® MökkiSAKO-1 -harmaavesipuhdistamo

Labko® MökkiSAKO-1 -harmaavesipuhdistamo imeytyskenttä

Labko® MökkiSAKO-1 -harmaavesipuhdistamo on edullinen ja yksinkertainen jätevesijärjestelmä mökille. MökkiSAKO-1 puhdistaa kesämökin saunavedet ja vähäiset tiskivedet. 

Arvostelu Taloon.com-sivulla

★★★★ Tuote on sitä mitä pitääkin. Koko tosin yllättävän pieni. Mutta niin on hintakin. 

Arvostelu Netrauta.fi-sivulla:  

★★★★★ Kokonaisarvosana on 5/5 tähteä. 

Ostin ja asensin viime kesänä. Asennus oli helppoa ja hyvin ohjeistettu. Velipojallakin on ollut mökillä samanlainen jo muutaman vuoden ja tiedän että se on käytössä hyvä. 

 

Labko® Saunakaivo 300

Labko® Saunakaivo 300 on saunan jätevesien käsittelyyn tarkoitettu jätevesijärjestelmä.

Labko® Saunakaivo 300 on saunan jätevesien käsittelyyn tarkoitettu jätevesijärjestelmä. Saunakaivo 300 on ratkaisu saunaan, jossa on kantovesi.  

Arvosteluja Netrauta.com-sivulla:

★★★★ Sopiva saunakaivo. Toimiva ratkaisu ulkosaunalle, joka tekee tehtävänsä. Helposti asennettava ja näppärä tuote. 

★★★★ Helppo ja nopea asentaa, mutta täytyy tietenkin valita imeytymiseen sopiva asennuspaikka. 

★★★★ Rantasaunaan mökilleni tämä oli hyvä ratkaisu. Neljän henkilön saunavedet imee kohtuullisen hyvin. Kevyt asentaa itse paikoilleen. 

Labko® LOKA 3000 -umpisäiliö

LOKA 3000 -umpisäiliö on kehitetty ensisijaisesti vapaa-ajanasuntojen WC-vesien käsittelyyn.

LOKA 3000 -umpisäiliö on kehitetty ensisijaisesti vapaa-ajanasuntojen WC-vesien käsittelyyn. Se toimii erinomaisesti osana kaksoisviemäröintiä, jossa WC-vedet viemäröidään erillään pesu- ja keittiövesistä. 

Arvostelu Taloon.com-sivulla:  

Onnellinen mökkiläinen: 

★★★★★ Kokonaisarvosana on 5/5 tähteä. 

 Lokasäiliö 3000l. Hei! Ostamaani säiliötä voin suositella muille, niin mökin kuin huvilan omistajillekin. Helppo asentaa ja hyvin tehty kokonaisuus.  

 

Labko® LOKA 5400 -umpisäiliö 

Labko® LOKA 5400 -umpisäiliö soveltuu erinomaisesti omakotitalojen ja vapaa-ajan kiinteistöjen jätevesien käsittelyyn.

Labko® LOKA 5400 -umpisäiliö soveltuu erinomaisesti omakotitalojen ja vapaa-ajan kiinteistöjen jätevesien käsittelyyn. Umpisäiliön uudistettu, matala muoto mahdollistaa helpon ja edullisen asentamisen sekä tekee säiliöstä erittäin vahvan.  

Arvosteluja Talotarvike.com-sivulla:

Pate1971:  

★★★★★ Kokonaisarvosana on 5/5 tähteä. 

 Kokonaisarvosana, tuotteen laatu, käyttömukavuus 

★★★★ vastinetta rahalle 

★★★ asennettavuus 

Hyvä asennettavuus, ilman pohjavesirajoituksia. Järkevä hankinta, suosittelen. Maahan kuin maahan lokasäiliö. 

 Mökkiläinen:  

★★★★★ Kokonaisarvosana on 5/5 tähteä. 

 Kokonaisarvosana, vastinetta rahalle, käyttömukavuus 

★★★★ Tuotteen laatu, asennettavuus 

En ole vielä asentanut pönttöä mutta sopii lisäsäiliöksi erinomaisesti. Matala asennussyvyys ja uskon, että pysyy paikallaan apilamallin ansiosta paremmin kuin lieriömalli. 

 

Tuotevalitsin auttaa alkuun 

Alkuun projektissasi pääset jätevesijärjestelmän tuotevalitsimen avulla. Wavinin kaikki jälleenmyyjät löydät kartalta tai sitten voit laittaa meille yhteydenottopyynnön. Autamme mielellämme kaikissa jätevesiasioissa oli kyse sitten  jätevesijärjestelmistä, jätevesisuunnitelman tekemisestä tai jätevesien käsittelystä. Voit myös antaa meille palautetta tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Myös jälleenmyyjämme opastavat erilaisten ratkaisujen välisissä pohdinnoissa.  

Tiesitkö? Wavin-Labko on avainlippuyritys. Suomalaisen Työn Liiton tunnuksen voi saada yritys, jonka tuote on valmistettu Suomessa.   

 

 

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, jos haluat lisätietoa jätevesijärjestelmistä, jätevesisuunnitelman tekemisestä tai jätevesien käsittelystä. Voit myös antaa meille palautetta tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Vastaamme mahdollisimman pian!

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.