pic2.jpg

Umpisäiliöt

Umpisäiliön valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota kiinteistöllä syntyvien jätevesien määrään, säiliön asennuspaikan rajoitteisiin (kallio, pihatie, pohjavesi), valittavan säiliön mittoihin ja materiaaliin, tulevan säiliön asennussyvyyteen (kuinka syvällä viemäri sijaitsee) sekä hankittavan säiliön lisävarusteisiin. Wavin-Labkolla on laaja valikoima polyeteenisiä ja lujitemuovisia umpisäiliöitä eri kokoluokissa. Kaikki Wavin-Labkon umpisäiliöt on varustettu asetuksen vaatimusten mukaisilla täyttymistä ilmaisevilla hälyttimillä.

 Wavin-Labkon umpisäiliöiden etuja:

  • Säiliöt ovat matalia (3000–10 000 L malleissa tuloviemärin alareunasta pohjaan 0,98 m–1,57 m).
  • Säiliön asennukselle ei ole rajoitusta pohjaveden pinnan suhteen.
  • Säiliöiden maksimiasennussyvyys tuloviemärin alareunasta maanpintaan on yksi metri.
  • Säiliön muodot ja tilavat huoltokaivot mahdollistavat hyvän tyhjennettävyyden.

Lujitemuovisia umpisäiliöitä on saatavana myös vahvemmalla seinämällä – sopii kohteisiin, joissa viemäri on yli metrin syvyydessä – ja jopa 80 000 litran tilavuuteen saakka.

Säiliöiden mukana toimitetaan aina täydellinen varustepaketti, joka sisältää Lokaset R -täyttymishälyttimen, langattoman anturin, ankkurointiliinat ja tyhjennysputken suojahatulla. Hälyttimen ansiosta säiliön valvonta on helppoa. Tyhjennysputkissa ja huoltokaivoissa on muovikansi. Lisävarusteena on saatavissa lujitemuovisia ankkurointilevyjä, jolloin asennuksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

LOKA 3000 -umpisäiliö on kehitetty ensisijaisesti vapaa-ajanasuntojen WC-vesien keräämiseen. Se toimii erinomaisesti osana kaksoisviemäröintiä. Matala asennussyvyys mahdollistaa asennuksen useimpiin kohteisiin.

Wavin-Labkon uusi umpisäiliö soveltuu erinomaisesti omakotitalojen ja vapaa-ajan kiinteistöjen jätevesien keräämiseen. Uusi matala muoto mahdollistaa helpon ja edullisen asentamisen sekä tekee säiliöstä erittäin vahvan.

LOKA 10000 –umpisäiliö on taloudellinen tapa kerätä isompien omakotitalojen tai paritalojen jätevedet alueilla, joissa ei ole kunnallista viemäriverkostoa.

LOKA 15000–LOKA 80000 ovat taloudellinen tapa kerätä isompien kiinteistöjen kuten paritalojen, maatilojen, rivitalojen, erilaisten laitosten tai koulujen jätevedet alueilla, joissa ei ole kunnallista viemäriverkostoa.

Jätevesiratkaisumme uusiin ja saneerattaviin kohteisiin

Lataa jätevesiopas