pic1.jpg

BioRami -harmaavesipuhdistamot

Harmaavesipuhdistamo käsittelee kaikki kiinteistön pesu- ja talousvedet, kun taas mustat wc-vedet ohjataan erilliseen järjestelmään kuten umpisäiliöön.

BioRami -harmaavesipuhdistamo on nopeasti ja kustannustehokkaasti asennettava, toimintavarma ratkaisu, jolla voidaan korvata perinteinen maapuhdistamo- tai moduulikenttä. BioRamin toiminta perustuu aktiiviseen biofilmiin. Biofilmi syntyy jätevesisäiliössä olevien mikrobisäkkien pinnalle kun jätevesi jaetaan tasaisesti jakajalta biosäkeille. Mikrobit käyttävät hyväkseen jäteveden sisältämiä ravinteita. Puhdistunut vesi ohjataan purkuputkella esim. avo-ojaan tai imeytetään maaperään. Biosäkit voidaan tarvittaessa huuhdella maanpinnalta käsin, eikä tarvetta turpeiden vaihdon kaltaiselle työläälle ja kalliille toimenpiteelle ole.

BioRami -tuotevalikoima kattaa ratkaisut niin vapaa-ajan asuntoihin kuin omakotitaloihin ja muihin ympäri vuoden asuttaviin asuinkiinteistöihin.

BioRami -harmaavesipuhdistamojen hyödyt:

  • Sähkötön
  • Kemikaaliton
  • Patentoidut mikrobisäkit
  • Pieni tilantarve – ei vaadi maapuhdistamokenttää
  • Nopea, siisti ja kustannuksia säästävä asennus
  • Helppo huoltaa
  • Ei turpeiden vaihtotarvetta

BioRami 300-harmaavesipuhdistamo on nopeasti ja kustannustehokkaasti asennettava, toimintavarma ratkaisu, jolla voidaan korvata perinteinen maapuhdistamo- tai moduulikenttä.

BioRami 500 -harmaavesipuhdistamo on nopeasti ja kustannustehokkaasti asennettava, toimintavarma ratkaisu, jolla voidaan korvata perinteinen maapuhdistamo- tai moduulikenttä.

BioRami 600 -harmaavesipuhdistamo on nopeasti ja kustannustehokkaasti asennettava, toimintavarma ratkaisu, jolla voidaan korvata perinteinen maapuhdistamo- tai moduulikenttä 1-5 henkilön taloudessa.

BioRami 1000 -harmaavesipuhdistamo on nopeasti ja kustannustehokkaasti asennettava, toimintavarma ratkaisu, jolla voidaan korvata perinteinen maapuhdistamo- tai moduulikenttä 5-10 henkilön taloudessa.

Jätevesiratkaisumme uusiin ja saneerattaviin kohteisiin

Lataa jätevesiopas