pic1.jpg

Käyttäjäkokemukset

Luotettavat ratkaisut ovat tehneet yrityksemme tunnetuksi innovatiivisten ratkaisujen kehittäjänä. Jätevesituotteiden kehittäjänä ja valmistajana Wavin-Labko on ollut edelläkävijä.

Vuosien varrella kertynyt vahva ammattitaito ja testatut tuotteet varmistavat, että tuotteemme ovat ensiluokkaisia ja soveltuvat Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Asiakkaat löytävät tuotevalikoimastamme kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivan, laadukkaan ratkaisun.

Ahoset, Parkano:

Jätevesijärjestelmän toimittaja valittiin ajan kanssa

Parkanolaiset Helena ja Jouko Ahonen kunnostivat vanhan jätevesijärjestelmänsä nykyisten asetusten vaatimusten mukaiseksi. He tekivät samalla perusteellisen urakan tutkiessaan kaikki löytämänsä vaihtoehdot. Eläkeläisenä Joukolla oli aikaa tutustua laitteisiin ja niiden taustoihin perin juurin. Lisäksi perhe on arvoiltaan vihreä, pihassa seisoo lämpökompostori ja heidän Parkanon asuntoaan lämmitetään puulla ja sähköllä.

Lue lisää: Jätevesijärjestelmän toimittaja valittiin ajan kanssa

Hollolan Lahdenpohja:

Neljä kiinteistöä, yksi BioKem

Helmikuussa 2006 asennettiin Hollolan Lahdenpohjaan Labko BioKem 30 –panospuhdistamo neljän kiinteistön yhteiskäyttöön. Jätevesiratkaisu toteutettiin maaston muotoa mukaillen viettoviemärillä.

Lue lisää: Neljä kiinteistöä, yksi BioKem

Anne Woivalin, Kangasalan Ruutana:

Kukkapenkissä hiljaa hurisee BioKem 6

Koirat ja hevonen kuuluvat ruutanalaisen eläinlääkäri Anne Woivalinin perheen arkeen, ja asuinpaikkakin on vähän pääväylistä sivussa. Vain hiljainen hurina ja pieni vihreänharmaa laatikko kukkapenkin keskellä kertovat, että tässäkin talossa ovat jätevesiasiat kunnossa, vaikka kunnallinen viemäri ei tontille ulotukaan.

Lue lisää: Kukkapenkissä hiljaa hurisee BioKem 6

Jätevesiratkaisumme uusiin ja saneerattaviin kohteisiin

Lataa jätevesiopas